EEN UNIEKE BELEVENIS MET JE GEZIN OF ONDER VRIENDEN!

Bouncy Games is veel meer dan een reusachtig springkasteel in hartje Brussel

Maak je op voor een portie onversneden fun …

Op een van de grootste springparcours van heel Europa! Bouncy Games keert terug naar Brussel, met pure fun voor jong en oud. Jumpen, glijden, schaterlachen: het staat allemaal op het programma in een knotsgekke omgeving. Een activiteit voor groot en klein die je móet geprobeerd hebben!

0 +
m² groot parcours
0 +
unieke hindernissen

KINDEREN

9

1 uur onversneden fun

Voor alle kinderen

Tussen 3 en 8 jaar

VOLWASSENEN

11

Op jumpen staat geen leeftijd

Individuele toegang

1 uur genieten van het parcours

GEZINNEN

 Exclusieve aanbieding!

32/4pers.

Samen is het nóg leuker

8€ per persoon

Pass voor 2 volwassenen & 2 kinderen
TERUG IN BRUSSEL!

Op een van de grootste springparcours van heel Europa. Heel de zomer lang op het Rogierplein.

Nadat we in 2022 al vele duizenden bezoekers mochten verwelkomen en voor talloze blije gezichten zorgden, zetten we Brussel deze zomer opnieuw in beweging met Bouncy Games en zijn food village!

De perfecte plek voor een teambuilding!

Wat als de beste vergaderzaal nu eens de plek is waar je de behendigheid en het gevoel voor evenwicht van je collega’s ontdekt? Bouncy Games is ideaal als activiteit met het werk. Kijk je uit naar een onvergetelijke teambuilding of een afterwork die net dat tikkeltje anders is? Neem contact op met ons team. Wij helpen je graag om een event te organiseren waarover nog lang zal worden gepraat aan de koffiemachine!

Verjaardagen en familiefeesten

Wat als je dat traditionele springkasteel in de tuin dit jaar inruilde voor iets veel indrukwekkenders? Bouncy Games biedt een geweldige ervaring op een uniek parcours in heel België, en is dan ook dé bestemming voor memorabele verjaardagen en familiefeestjes. Maak zeker ook gebruik van onze groepstarieven! Zin om heel het parcours af te huren? Geen enkel probleem!

Now you can:

Adipisicing elit sed do eiusmod tempor
Estro parer vian
Duis nostrud exercitation ullamco
Reprehenderit in voluptate velit esse
Ut enim ad minim veniam quis
Adalan vertore
PRAKTISCHE INFO

Bouncy Games heeft  zijn deuren gesloten. Wij kijken ernaar uit je volgend jaar weer te zien ! 

Adres

Rogierplein, 1000 Brussel

BOUNCY GAMES

Getest en goedgekeurd!

Na een uurtje helemaal uit de bol gaan wilden de kinderen nog het liefst weer van voor af aan beginnen. Getest en goedgekeurd!

Brahim // Brussel

Sinds ons uitstapje naar Bouncy Games bekijk ik mijn collega’s op een heel andere manier. En of we gelachen hebben!

Marina // Zellik

Het is echt geweldig om in hartje Brussel te kunnen genieten van een buitenactiviteit met heel het gezin

Babeth // Walhain

We hebben Bouncy Games toevallig ontdekt tijdens een dagje shoppen. En een leukere pauze kun je je nauwelijks voorstellen.

Marcus // Schaerbeek

PROMOTION DE L’ÉTÉ

COMBO TICKET

Combinez deux expositions pour le prix d’une !

Profitez du meilleur de Bouncy Games et de Dinos Alive pour un prix super réduit ! Jumpez en famille ou entre amis sur l’un des plus grands parcours gonflables d’Europe…et prolongez votre incroyable journée Place Rogier en explorant la jungle jurassique de Dinos Alive où vous attendent plus de 80 dinosaures animés plus vrais que les originaux. Un ticket combo en promo: 12 euros pour petits et grands!

ZOMER PROMOTIE

COMBO TICKET

Combineer twee tentoonstellingen voor de prijs van één!

Combineer de fun van Bouncy Games en het indrukwekkende Dinos Alive voor een supervoordelige prijs! Leef je samen met vrienden of je gezin uit op een van de grootste springparcours van Europa … en zet je bezoek aan het Rogierplein daarna voort op Dinos Alive, waar meer dan 80 levensechte, geanimeerde dinosoorten je meevoeren naar de jungle van de Juraperiode. Een combiticket voor een knotsgekke prijs: 12 euro voor jong en oud!

OVER BOUNCY GAMES

Enkele veelgestelde vragen

1Wanneer kan ik naar Bouncy Games komen?
Bouncy Games is heel de zomer lang open. Op weekdagen van 10 tot 18 uur. Op vrijdag en tijdens het weekend van 10 tot 20 uur.
2Hoe bereik ik Bouncy Games?

Bouncy Games is niet alleen het leukste evenement van de zomer, het vindt ook nog eens plaats op het Rogierplein in hartje Brussel. Je bereikt ons heel makkelijk met het openbaar vervoer, met de fiets, de wagen of zelfs te voet vanuit het centrum!

3Hoe kan ik tickets kopen voor Bouncy Games?

Tickets voor Bouncy Games kun je zowel online kopen (link) als ter plaatse.

4Hoe lang duurt een bezoek aan Bouncy Games?

Je ticket voor Bouncy Games biedt je een uur lang springplezier.

5Kan ik Bouncy Games bezoeken samen met de kinderen?

Natuurlijk. Bouncy Games is zelfs de gezinsactiviteit die je deze zomer onder geen beding mag missen! Uit veiligheidsoverwegingen en om ieders welzijn te verzekeren heet Bouncy Games kinderen vanaf 3 jaar van harte welkom.

6Is er een garderobe waar ik mijn spullen kan opbergen?

Nee. Er zijn wel lockers om je schoenen in op te bergen voor je het springparcours betreedt, maar voor de rest van je spullen moet je zelf zorg dragen. De organisatie is niet verantwoordelijk bij verlies of diefstal.

7Wat als het slecht weer is?

Als het echt slecht weer is moet Bouncy Games tijdelijk de deuren sluiten om ieders veiligheid te kunnen garanderen. In dat geval blijft je ticket geldig om ons op gelijk welke andere dag een bezoek te brengen.

8Geven jullie groepskortingen?

Jazeker. Groepsboekingen zijn mogelijk vanaf 8 personen tegen een voordeeltarief. Is je groep nog groter of wil je Bouncy Games graag volledig afhuren? Stuur dan een mailtje naar het volgende adres: info@bouncygames.be.

9Is er sanitair ter plaatse?

Op Bouncy Games zelf is er geen sanitair, maar je vindt heel wat openbare toiletten vlak in de buurt.

10Wat is jullie beleid inzake terugbetaling of annulering?

De tickets voor Bouncy Games worden niet terugbetaald. Ben je verhinderd of zijn we tijdelijk gesloten omdat het slecht weer is? Dan mag je op gelijk welk ander moment langskomen.

CONTACT

Heb je nog vragen?Stuur ons een berichtje.